VidaRe Dataskyddspolicy

Våra hemsidesbesökares integritet är väldigt viktig för oss och vi vidtar alla nödvändiga åtgärder för att skydda den. Denna policy förklarar vad vi gör med dina personuppgifter.

När du fyller i vår intresseanmälan måste du ange vissa uppgifter som namn, e-postadress och telefonnummer, vilka behövs för att vi ska kunna hålla kontakt med dig och skicka information och nyheter om vårt projekt Havsvik Roslagen. I samband med din intresseanmälan godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att hålla fortsatt kontakt med dig. Kontakt kan ske genom e-post, telefonsamtal och SMS.

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning och använder dina uppgifter enbart för att hålla kontakt med dig. Uppgifterna skickas direkt från formuläret till ett lösenordskyddat system hos oss där de lagras. Vi kommer inte att överlämna dina personliga uppgifter till tredje part för deras eller någon annan tredje parts direkta marknadsföring utan ditt uttryckliga medgivande.

Personuppgiftsansvarig är Vidare Real Estate AB, org nr 559342-5944. Kontaktperson är Erik Dahlström, erik.dahlstrom@vidarealestate.se, 070-589 57 79. Vi som personuppgiftsansvariga har tecknat personuppgiftsbiträdesavtal med våra fastighetsmäklare Widerlöv Nyproduktion AB, org nr 559300-5944. Du kan komma att bli kontaktad av våra fastighetsmäklare i samband med försäljningsprocessen av Havsvik Roslagen.

Dina uppgifter kommer inte att sparas längre än vad som är nödvändigt under den tid som försäljning av projektet Burvikhöjden pågår. Du har rätt att kontakta oss när som helst för att begära ut information om de uppgifter vi lagrar samt begära att vi begränsar användningen, rättar till uppgifter eller begära att informationen raderas. Vi genomför regelbundna gallringar för att se till att hålla lagringstiden så kort som möjlig.

Vi som står bakom projektet är VidaRe, Vida Real Estate AB och A-gruppen invest Sverige AB.
Alla uppgifter är preliminära och kan komma att revideras längre fram i projektet

Är du intresserad?

fyll i intresseanmälan här

Våra mäklare kommer att kontakta dig. Du kan förboka ditt favorithus redan nu.

Intresseanmälan är inte bindande till något köp.

Uppgifterna markerade med * är obligatoriska.

    Jag är intresserad av*: MåsenTärnanGrisslanAlla hustyper